m

Mijn naam is Christina van der Meer- Rol en ik ben sinds 2013 werkzaam, in mijn eigen praktijk, als medisch pedicure. In 2020 heb ik mijn diploma Register Podologie behaald.

Momenteel werk ik als medisch pedicure en podoloog vanuit het wijk centrum Daalmeer daar huur ik een ruimte.

In mijn praktijk ontvang ik cliënten, patiënten met voetklachten. Zoals eelt,eelpit.ingroeiende nagels, kloven en nog meer gerelateerde voet klachten. Ik werk via de verzekering indien dat de cliënte bv met diabetes een verwijzing van de huisarts heeft. Maar ook voor een gewone pedicure behandeling kunt u bij terecht. Voetklachten en houding klachten zoals rug, knie en heupklachten, last van voetklachten die ik met een steunzool kan begeleiden. Verder werk ik samen met de praktijk ondersteuner en fysiotherapeut om de klacht zo goed mogelijk te kunnen behandelen. Ik ben gespecialiseerd in het herkennen en op maat behandelen van voetklachten in het bewegingsapparaat. Als registerpodoloog maak ik een totale analyse. Ik neem alle tijd om de klachten van een cliënt goed in beeld te brengen.

Voor meer  informatie kunt u ook terecht op mijn websitewww.podologiebeemster.nl  en kom ik graag persoonlijk langs om verder in gesprek te gaan. of bellen voor een afspraak te maken 0640743743

Met vriendelijke groet,
Christina van der Meer- Rol