Voor Mekaar Daalmeer

Het gratis laagdrempelige informatiepunt bij u in de wijk, voor al uw vragen. Cliëntondersteuning op locatie indien gewenst.

Lees meer

Samenwerken op maat

Dagbesteding voor jong en oud in de eigen wijk. In samenwerking met o.a. GGZ-NHN, Stichting De Waerden, en Heliomare College Alkmaar bieden wij meerdere dagen per week deze mogelijkheid.

Lees meer

Voor de Breek

Mantelzorg doe je samen

‘Voor de breek’ is een open koffie-inloop voor zowel de mantelzorger als de zorgvrager.

Lees meer

Knooppunt Dementie

Steeds meer mensen krijgen te maken met dementie. Er is veel informatie beschikbaar, maar waar moet je beginnen? Alzheimer Nederland is daarom gestart met het Knooppunt Dementie.

Lees meer

Stamtafel

Wekelijks op vrijdagmiddag van 14:00-16:00 uur een informeel samenzijn voor heren uit de wijk. De mannen komen bij elkaar om over dat wat hen bezig houdt te praten.

Lees meer

Het NAH - Café Alkmaar

Een ontmoetingsplek voor mensen met niet aangeboren hersenletsel en hun verwanten.

Lees meer

Tegen eenzaam voelen

Voor mensen die zich (soms) eenzaam voelen kan het wijkcentrum een goede plek zijn. Ook kunnen wijkbewoners terecht bij de medewerkers met hun (hulp)vragen.

Lees meer

Steenbreek acties

In samenwerking met Steenbreek Alkmaar en Hortus Alkmaar doet het wijkcentrum mee met acties om inwoners van Alkmaar te stimuleren hun tuin groen aan te leggen.

Lees meer

Praktijk Mentaal Sterker

Psychologiepraktijk Mentaal Sterker bied psychologische behandeling (generalistische basis-ggz) aan volwassenen met lichte tot matige psychische klachten, gericht op herstel waarbij de eigen kracht wordt versterkt.

Lees meer

Happy2bu

Happy2bu is een praktijk voor psychosociale Coaching en Counseling vanuit een holistische visie. De praktijk is er voor jou, voor relaties én voor gezinnen.

Lees meer

Koffie ochtend

Parkinson Café Alkmaar