OldStars walking football

Je bent zo jong als je jezelf voelt en je bent nooit te oud om te leren. Dat zijn de basisprincipes van het Walking Football, een nieuwe voetbalvorm voor 65-plussers die op hun oude dag nog lekker actief bezig willen zijn.

Voetbal hoeft niet snel te gaan om mooi te zijn. Dat bewijst deze voetbalvorm waarbij in wandeltempo op een kwart veld gespeeld wordt. Walking Football houdt in dat er tijdens een partijtje niet wordt gerend. Er mogen geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte komen.

Via Walking Football kun je een leven lang van voetbal blijven genieten. Bovendien kun je bewijzen dat je je voetbalstreken nog niet bent verleerd. Daarnaast is het een uitgelezen mogelijkheid om betrokken te raken bij een vereniging.

OldStars walking football is, vooral voor niet-voetballers, laagdrempelig en prima te doen. Je blijft fit, het ‘kleedkamergevoel’, en je bent onderdeel van een club! Gezelligheid, nieuwe contacten/vrienden, en beweging. Zie voor meer informatie, o.a. de spelregels, de OldStars website.

Geef je op! Dat kan via info@wijkcentrumdedaalder.nl, of telefonisch 072-5617618

 

 

 

 

 

 

 

Tijden:

Elke donderdagochtend 10.30 tot 11.30 uur (inloop start 10.00 uur)

Contact

Info@wijkcentrumdedaalder.nl