2024

Ik ben René en ben internationaal gediplomeerd Advanced Yogadocent (E-RYT 500).
Ik geef vanuit mijn passie les sinds 2016 en heb les ervaring van meer dan 4000 uur. Ik heb mijn opleiding gevolgd bij Arhanta Yoga Nederland en India. Mijn docent Yogi Ram is opgegroeid in India. Tijdens de opleiding ben ik opgeleid om les te geven in Hatha , Yin, Vinyasa, Zwangerschap Yoga, stoel Yoga, Meditatie en Yoga voor kinderen.
Daarnaast heb ik de Yoga Nidra opleiding basis en Advanced gevolgd. In “ De Daalder” zal ik Hatha, Yin en Yoga Nidra geven

Mijn missie is om de ervaring die ik met holistische Yoga heb over te brengen naar mijn studenten. Ik ben dichter bij mijzelf gekomen en bewuster geworden van de omgeving en mijn lichaam.

Door de Yoga zal er evenwicht ontstaan in de energiestromen in het lichaam. Yoga is op een rustige en ontspannen manier bezig zijn met lichaam en geest door o.a. lichaamshoudingen, ademhalingstechnieken en meditatie. Door alles met aandacht uit te voeren, leer je in het moment te zijn en veranderingen op te merken. Op die manier zullen er inzichten ontstaan in jezelf.
De verschillende houdingen zijn op elkaar afgestemd, zodat het hele lichaam zich kan ontspannen en de energie vrij kan gaan stromen. Mijn doelgroep is iedereen die bewuster in het leven wil staan. Ben je daar naar op zoek? Dan nodig ik je van harte uit om naar mij toe te komen. Dat is voor iedereen mogelijk, ongeacht leeftijd of ervaring.
Daarnaast geef ik diversen therapieën op een andere locatie zie hiervoor mijn website.

Tijd en tarieven: https://yogaomkar.nl/les-yogaomkar-koedijk-daalmeer-alkmaar-en-omgeving/

lessen :

Maandag van 20:00-21:15       start 4 september

Woensdag van 10:00-11:00     start 6 September

Woensdag van 18:45-19:45     start 6 September

Woensdag van  20:15-21-30   start 6 September

Donderdag van 20:00-21:15    Start 7 September

Organisator: YogaOmkar Alkmaar

Zie website https://yogaomkar.nl

Contact info@yogaomkar.nl
06-42461927